Koh Yao

Koh Yao pinta-ala on 137,6 neliötä, joka koostuu 2 pääsaarella Koh Yao Noi ja Koh Yao Yai, ja useat ympäröiville saarille. Suurin osa rannoista Koh Yao Noi sijaitsee länteen. Jos tulet Manoh Port alkaen District hallintotoimisto noin 7 km, löydät Haad Sai Pa, joka on 400 metriä pitkä ranta. Täältä näet maisemia Koh Pak Bia, Koh Hong ja auringonnousun hyvin. Pohjois Haad Sai Pa on Haad Klong Chak ja Haad Tha Khao, kaksi osittain kivisiä rantoja, joilla on toinen ihana ranta nimeltä Ao Kian sijaitsee Pohjois-saaren, kaareva uimaranta on noin 50 metriä pitkä, kirkas sininen vesi very nice uimiseen.


On valtava pipal (Ficus religiosa) ja kaksi luolissa käydä ympärillä rannalla. Huomaa kuitenkin, että Ao Kian pääsee veneellä vain.


Täällä turistit voivat edelleen nähdä yksinkertainen elämäntapa Koh Yao Noi saarelaiset, kuten riisin viljelyä tai kalastusta.Eteläosassa on keskellä meren eläin, joten voit poimia joitakin tuoreita Snapper tai hummeri päivälliselle täällä, kun taas läntisen reitin illalla on terve tapa, jossa paikalliset ihmiset tulevat lenkille ja urheilemaan.


Myös Koh Yao Noi, voit päästä saarille lähellä, niin kätevä. Useimmat turistit jälkeen perusteellisesti tutkia saaren jatkaa Koh Lao Bi Le tai Koh Hong, joka on sijainti Ranger yksikköön kuin Bokkoranee National Park. Mieluummin sanoa "Koh Hong" olisi kohokohta matka Koh Yao. Niille, jotka haluavat nähdä kauniita hiekkarantoja ja koralliriuttoja, et menetä vierailevat Koh Lao Hundu ja Koh Pak Bia kuin tein.