Koh Yao

Koh Yao található területen a Phang-nga tartományban, a középút a Krabi és Phuket tartományok. A sziget lakott főleg muzulmán. A sziget falusiak még mindig nagyrészt érintetlen a tömeges turizmus és megtartja a saját kultúra és a hagyományos életmód. Ezek halászok. Ezek barátságos, miközben a természeti környezet is gyönyörű érintetlen és vonzó. Ez a megfelelő hely az utazók, akik keresik a magánélet, a tiszta természeti környezet az emberek és a tengeri életet.


Földrajz:
Koh Yao területe 137,6 m² amely 2 fő sziget, Koh Yao Noi és Koh Yao Yai, és több környező szigetecskék. A legtöbb strandja Koh Yao Noi található a nyugati. A legtöbb Koh Yao terület által elfoglalt egy dombon északon. Ez áll a tengerparti síkság völgyében.

Nem messze Koh Yao, hanem a tökéletes kiindulási pont a közeli szigetekre, mint a Koh Lao Hundu, Koh Pak Bia, és különösen Koh Hong (Koh Lao Bi Le). Ezt folytatva szigetcsoport, Phang Nga Bay könnyen megközelíthető a hosszú farok csónak. Különböző alakú mészkő sziklák és barlangok vannak rejtve van.

Itt a turisták még mindig látni az egyszerű életmód a Koh Yao Noi szigetlakók, mint a rizs vagy a halászati ​​gazdálkodás. A lakosság használja ezeket a területeket mezőgazdasági célra, mint a kókusz-, gumi-és kesudió ültetvények. A déli központja a tengeri állattenyésztés, így hozz friss sügér, vagy homár vacsora itt, míg a nyugati út este lesz egy egészséges utat, ahol a helyi emberek jönnek jog és sportolni.

Továbbá, a Koh Yao Noi kaphat a szigetek körül nagyon kényelmesen. A legtöbb turista, miután alaposan megvizsgálta a sziget továbbra is Koh Lao Bi Le vagy Koh Hong, amely a helyét egy vadőr egység Than Bokkoranee Nemzeti Park. Azok számára, akik szeretnék látni, gyönyörű homokos strandok és a korallzátonyok, ne hagyja ki látogatási Koh Lao Hundu és Koh Pak Bia.


Ha érkezik Manoh Port, át a kerületi Közigazgatási Hivatal mintegy 7 km-re, meg fogja találni Haad Pa Sai, amely egy 400 méter hosszú strand. Innen meg lehet nézni a tájat a Koh Pak Bia, Koh Hong és napkelte nagyon jól. Az északi Haad Pa Sai is Haad Klong Chak és Haad Tha Khao a két részben köves strandok, ahol egy másik csodálatos tengerpart nevű Ao Kian található a sziget északi részén, az íves strand körülbelül 50 méter hosszú, tiszta kék víz nagyon szép az úszás, van egy nagyon nagy Pipal (Ficus religiosa) és két barlang, hogy látogassa körül a strandon. Azonban vegye figyelembe, hogy Ao Kian elérhető hajóval csak.

Koh Hong

The archipelago consists of several large islands such as Koh Lao or Koh Saga, Koh Laoriam, Koh Pakka, Koh Lao Lading, etc. Koh Hong (Koh Lao Pile) is